Паркирајте со чувство на пријатност.

Park Assist

Опционалниот систем за помош во управување при паркирање "Park Assist" може да препознае попречни и надолжни празни места за паркирање и самостојно да го преземе управувањето до целосно паркирање.1 Системот може повторно да излезе од надолжни места за паркирање.1 Притоа Вие само ракувате со гаста и сопирачката, додека ја набљудувате околината на возилото. Предуслов при странично паркирање: Прво мора еднаш да поминете покрај попречното место за паркирање, за системот да може да го препознае и да го измери.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Достапен во салоните на Volkswagen. Новиот Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team