Изјава за заштита на податоци Touareg AR App

Со оваа изјава за заштита на податоци Volkswagen AG, Berliner Ring 2, 38440 Wolfsburg, регистрирано во трговскиот регистар на Основниот суд Брауншвајг под бр. HRB 100484, ("ние") Ве информира за собирањето, обработувањето и користењето на Вашите лични податоци при користење на мобилната апликација "Touareg AR".

 1. Општи информации
  Собирањето, обработувањето и користењето на Вашите лични податоци (како Вашето име, Вашата адреса за е-пошта или број на мобилен телефон) од наша страна постојано се врши во согласност со важечките законски прописи за заштита на податоци.

  1.1. Собирање, обработување и користење на Вашите лични податоци
  Апликацијата не собира податоци и со тоа не испраќа податоци до Volkswagen.

  1.2. Функција за фотографии
  Апликацијата му овозможува на корисникот да го доживее Volkswagen Touareg 3 во проширена реалност. Може да се направат фотографии. Фотографиите може се споделуваат преку сопствените функции на паметен телефон. Прикажаните конфигурации не стојат на располагање за купување во секоја земја.
 2. Ваши права
  Во секое време имате право на информации, корекција и бришење во врска со обработката и користењето на Вашите лични податоци. Доколку сте се согласите да ги користиме Вашите лични податоци за комерцијални цели, во секое време можете да ја отповикате Вашата согласност со делотворност во иднина. Овие права можете да ги примените преку Volkswagen AG бесплатно преку адресата за е-пошта datenschutz(kwfat)volkswagen(kwfdot)de datenschutz(kwfat)volkswagen(kwfdot)de или преку податоците за контакт дадени во импресумот.

Верзија: Март 2018

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Достапен во салоните на Volkswagen. Новиот Touareg.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team