ВАШАТА НОВА КАНЦЕЛАРИЈА! Новиот Passat!

25.01.2016

Предводникот на бизнис класата е технолошки лидер со новата генерација на TSI и TDI мотори со BlueMotion технологија, a 85 килограми олеснетата каросерија овозможува 20% пониска потрошувачка. 
Комплетно опремен со сериски вградени системи како трозонски автоматски клима уред, радио Compostion Media со екран во боја чувствителен на допир, Bluetooth поврзување, USB и читач на SD картички, мултифункционален кожен управувач, паркинг сензори напред и назад, LED задни светла, ErgoComfort возачко седиште, адаптивен темпомат и Front assist функција за итно сопирање, Passat B8 е Вашата нова подвижна канцеларија. 
Гратис лизинг пакет: прва регистрација, каско за првата година и автоодговорност. 335€ месечна лизинг рата.