VW PASSAT ALLTRACK: ПРИЛАГОДЛИВО РЕГУЛИРАЊЕ НА ПОДВОЗЈЕТО DCC

Passat Alltrack во варијантите на мотор 162 kW TSI или 176 kW TDI е сериски опремен со системот за прилагодливо регулирање на подвозјето DCC. Ако се одлучите за друг мотор, оваа опрема можете да ја добиете по желба. Таа ги подобрува возните карактеристики со амортизација која се поместува и Ви овозможува со притискање на копче да изберете меѓи спортско, комфорно и нормално поставување. DCC постојано реагира на променливите возни ситуации и го набљудува сопирањето, управувањето и забрзувањето. Откријте целосно ново чувство при возењето: затоа што управувањето се однесува соодветно на Вашето поставување.

Затвори