VW PASSAT ALLTRACK: ОПТОВАРУВАЊЕ НА ПРИКОЛКА/КАПАЦИТЕТ НА ТОВАРЕЊЕ

Има доволно место за багажот? Ова прашање не се поставува кога возите Passat Alltrack. Со над 1.700 литри максимален волумен за товарење тој совладува мали и големи секојдневни авантури, како на пример кога одите на сурфање со целосна опрема.

Но не само што нуди голем простор за товарење, Passat Alltrack може и да влече. Благодарение на неговиот силен мотор може без проблем да влече приколка со товар до 2.200 kg. Тоа го прави идеален партнер да ги забрзува работите.

Илустрацијата го прикажува опционалниот додаток на Volkswagen "Kofferraum-Steckmodul".

Затвори