VW PASSAT ALLTRACK: ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Особено кога со Вашиот Passat Alltrack редовно вози повеќе од едно лице, сериската персонализација е голем плус за комфорот. Затоа што таа овозможува да се меморираат индивидуалните поставувања на возачот. Корисникот се најавува преку инструментната табла на возилото или - благодарение на "Key Memory" - е препознат преку клучот за возилото. Потоа се повикуваат сите лични поставувања и се извршуваат. Така можат на пример автоматски да се регулираат клима уредот, седиштата, ретровизорите, светлото и возниот профил. Ќе најдете сè онака како што претходно сте поставиле.

Затвори