VW PASSAT ALLTRACK: КАМЕРА ЗА ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕ НАНАЗАД "REAR VIEW"

Опционалната камера за помош при возење наназад "Rear View" Ви олеснува, во рамките на системските граници при возење наназад да задржите прегледот: на дисплејот на Вашиот Infotainment систем ќе Ви се прикаже областа зад возилото која е опфатена од камерата. На тој начин можете да препознаете препреки, кои во спротивно би можеле да останат скриени. Rear View на дисплејот прикажува помошни линии, кои Ви помагаат да го процените точното растојание. Дополнително осветлените ленти на коловозот обележуваат во која насока би се движел Вашиот Volkswagen со моменталното поставување на управувачот. Сопствениот поглед го олеснува спојувањето на приколка.

 

Noch mehr Infos zu Rear View finden Sie hier

Затвори