VW PASSAT ALLTRACK: ЕЛЕКТРОНСКА БЛОКАДА НА ДИФЕРЕНЦИЈАЛ XDS+

Со електронската блокада на диференцијал XDS+ уживајте во поголемо задоволство при возењето на кривини. На предните тркала кои вртат се создава притисок за сопирање, така што не можат да се извртат. Со подобрена тракција и управувачот е попрецизен. Тоа Ви овозможува перфектна контрола при агилен начин на возење. Со моторите со моќност 162 kW и 176 kW електронската блокада на диференцијал XDS+ ја добивате сериски. За сите други мотори можете да ја добиете по желба.

Затвори