VW PASSAT VARIANT: ACTIVE INFO ДИСПЛЕЈ 

Со новиот опционален Active Info дисплеј во Вашиот Passat Variant уживајте во предностите на инструментната табла со TFT екран во боја со големина од 31 cm (12,3 инчи) со висока резолуција.

Со различните Info профили можете да поставите целни тежишни точки кај податоците кои се прикажуваат на инструментната табла дополнително на класичните содржини како бројач на вртежи, тахометар и бројач на километри. Овие Info профили избирајте ги брзо и едноставно преку повеќефункцискиот управувач на Вашито Passat Variant.

На Ваше барање можете на пример да повикувате детални возни податоци или оптички приказ на Вашите системи за помош на возачот.

Осмислениот концепт на приказ овде овозможува прегледно и флексибилно прикажување со оптимално користење на предвидената површина: на тој начин централното поле меѓу тубите може да се збогати со дополнителни информации.

Затвори