VW PASSAT VARIANT: DYNAUDIO CONFIDENCE 

Dynaudio е еден од водечките производители на звучници со врвен перформанс. Музичари, тонски техничари и перфекционисти за звук уште од 1977 веруваат во оваа данска марка. Ја проценуваат природната продукција на тон која овозможува музиката да се слуша слично како оригиналот - дури и како што е снимена.
Прецизниот музички систем DYNAUDIO Confidence со 12 звучници и вклучен централен звучник и субвуфер како и моќност од 700 вати којшто прецизно одговара во внатрешниот простор и можете да го добиете по желба, се грижи за фантастично звучно доживување. Дигиталниот засилувач со 16 канали може да го управува звукот, така што на секое место ќе се постигне оптимален звук. Благодарение на различните звучни профили можете да изберете, на пример дали сакате да слушате тивко или сакате добро да разбирате што се зборува.

 

Затвори