VW PASSAT VARIANT: EASY OPEN 

Easy Open којшто можете да го добиете по желба Ви го олеснува товарањето на багажниот простор: ако на пример сакате да сместите повеќе предмети што сте ги купувале, не треба да го прекинувате тоа за да го побарате клучот. Мало движење со стапалото зад задниот дел на возилото е доволно и вратата од багажниот простор ќе се отвори. Доколку не го носите со Вас клучот за возилото, сензорот на Keyless Access зад автомобилот ќе Ве препознае. 

Затвори