VW PASSAT VARIANT: R-LINE "INTERIEUR" 

Кон пакетот R-Line "Interieur" припаѓаат и повеќефункцискиот спортски управувач, рачката на рачниот менувач и простирките за стапалата - со шевови во контрастна боја. Дополнително пакетот R-Line "Interieur" убедува со R-Line лајсните за влегување, декоративните делови "Silver Rise" од четкан алуминиум како и педали со челична оптика. Висококвалитетните спортски седишта се со кожа "Nappa" со внатрешни перничиња во "Carbon" стил  (слоевита кожа) со контрастни шевови и го имаат типичното лого "R-Line". R-Line "Interieur" е составен дел на пакетот R-Line "Exterieur & Interieur".

Затвори