VW PASSAT VARIANT: ПРЕГЛЕД НА ОКОЛИНАТА "AREA VIEW" 

Со системот за поглед на околината "Area View" кој можете да го добиете по желба, го задржувате прегледот: четирите камери пренесуваат погледи кои Ви помагаат на екранот на Вашиот Infotainment систем. На тој начин можете да ги погледнете улиците кои од позицијата на возачот тешко се препознаваат. Точно можете да управувате со делот што ја поврзува приколката или да заобиколите препреки возејќи наназад. Area View е особено комфорен кога немате доволно место за маневрирање да ги видите сите страни околу Вашиот Volkswagen. Со спојување на сите четири камери од системот се пресметува птичја перспектива од страна на системот. Таа во ограниченото видно поле на камерата Ви покажува што се случува околу автомобилот. 

Затвори