VW PASSAT VARIANT: R-LINE "ИНТЕРИЕР" 

Кон пакетот R-Line "Интериер" припаѓаат и повеќефункцискиот спортски управувач, рачката на рачниот менувач и простирките за нозе - со шевови во контрастна боја. Дополнително, пакетот R-Line "Интериер" убедува со R-Line лајсните за влегување од не`рѓосувачки челик, декоративните облоги "Silver Rise" од четкан алуминиум како и педалите со челична оптика. Висококвалитетните спортски седишта од кожа "Nappa" со внатрешни перничиња во "Carbon" стил  (слоевита кожа) се исто така со контрастни шевови и го имаат типичното лого "R-Line". R-Line "Интериер" е составен дел на пакетот R-Line "Екстериер и Интериер".

Затвори