VW PASSAT: ПРЕГЛЕД НА ОКОЛИНАТА "AREA VIEW" 

По желба достапниот систем за преглед на околината "Area View" ја задржувате прегледноста: четирите камери даваат увид на екранот на Вашиот Infotainment систем којшто може да Ви помогне. На тој начин, можете да ги погледнете улиците кои од позицијата на возачот тешко се препознаваат. Точно можете да управувате со делот што ја поврзува приколката или да заобиколите препреки возејќи наназад. Area View е особено комфорен кога немате доволно место за маневрирање, бидејќи така ги гледате сите страни околу Вашиот Volkswagen. Со спојувањето на сите четири камери, системот пресметува птичја перспектива. Таа во ограниченото видно поле на камерата Ви покажува што се случува околу автомобилот. 

Затвори