Создадете посебна микроклима додека патувате.

Систем за вентилација „Климатроник“

Со својата 2-зонска контрола на температура, опциониот клима уред "Климатроник" овозможува температурата да се регулира посебно кај страната на возачот и страната на совозачот, така што секој може да патува во сопствената идеална микроклима. "Климатроникот" има и други функции: брзината на вентилаторот се контролира според брзината на возилото и затоа функционира потивко при помали брзини. Системот автоматски се префрла на режим рециркулација на воздухот кога го миете ветробранот или враќате назад така што во автомобилот нема да навлезат непријатни миризби.

Затвори