Сонце, ветар и друго: сончевиот кров има повеќе функции.

Панорамски лизгачки кров

Вие одлучувате кога да го отворите. Затворен, подотворен или целосно отворен: опциониот електричен панорамски лизгачки кров Ви овозможува да уживате во сончевата светлина и свежиот воздух - особено во топлите денови. Ако сончевата светлина стане премногу интензивна, затемнетото стакло и висококвалитетната ролетна ќе Ве заштитат и ќе обезбедат пријатна температура во Вашиот Polo. Панорамскиот лизгачки кров е навистина привлечна карактеристика на Polo, посебно со екстра големото стакло кое се протега преку целата должина на кровот. Благодарение на неговата поголема ширина на отворање, Ви овозможува многу повеќе проток на свеж воздух кон внатре, создавајќи исклучително добра внатрешна микроклима.

Затвори