Сонце, ветер и многу повеќе: овој лизгачки покрив е отворен за сè.

Панорамски покрив

Вие одредувате кога ќе биде отворено. Затворен, издигнат или целосно отворен: опционално достапниот електричен панорамски издигнувачки/лизгачки покрив во топлите денови овозможува уште повеќе да уживате во сончевата светлина и свежиот воздух. А ако сончевите зраци Ви се премногу силни, заштита Ви пружаат затемнетото стакло и висококвалитетно изработената ролетна и со тоа овозможуваат пријатни температури во внатрешноста на Вашето Polo. Во секој случај, панорамскиот издигнувачки/лизгачки покрив мами погледи: прилично големата стаклена површина се протега преку целата ширина на покривот. Благодарение на поголемата ширина на отворот, на тој начин тој дозволува внатре да навлезе повеќе свеж воздух и овозможува убава клима во внатрешноста.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Polo.