Доколку сакате, можете со нив да слушате и само радио.

Радио „Composition Colour“

Сериското радио "Composition Colour" има дисплеј во боја чувствителен на допир со големина од 16,5 cm (6,5 инчи), со кој може да се репродуцира и музика во MP3 и WMA формат. Прима FM радиостаници и располага со два интерфејси за USB (тип C). Вашиот мобилен телефон можете да го приклучите и преку Bluetooth. Тонот се емитува преку четири висококвалитетни звучници.

Сите Infotainment системи во Polo се насочени кон возачот и се интелигентно распоредени во инструментната табла. Отворите за воздух сега се наоѓаат под дисплејот којшто сè уште е поставен горе. Тоа придонесува за подобра ергономија и видливост.

Доколку сакате, можете со нив да слушате и само радио.

Радио „Composition Media"

Сакате поголем дисплеј, уред за репродукција на CD со можности за репродукција на MP3 и WMA и шест звучници? Во тој случај, опционалното радио "Composition Media" е вистинскиот придружник на Вашите патувања. Со екранот во боја со големина од 20,3 cm (8 инчи) и конструкција од стакло, тој ги совладува сите функции на радиото "Composition Colour" како и Bluetooth телефонијата за повеќе телефони, а поседува и приклучок за USB (тип A).

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team