Подготвени сте за толкав сјај?

LED светла за дневно возење и LED фарови

Овие аргументи ќе Ви објаснат: LED фаровите создаваат впечатлива сигнатура на светло со висока препознатлива вредност и се одликуваат со голем волумен на светло, долготрајност, како и со спектар на светлина што наликува на дневна светлина при мала потрошувачка на енергија. Освен тоа, при лоши временски услови, тие ја подобруваат Вашата видливост. Во Polo LED светлото за дневно возење е дел од сериската опрема. За линиите на опрема "Comfortline" и "Highline" можете исто така да нарачате LED фарови, во коишто е интегрирано LED светлото за дневно возење. 

Задни LED светла

Од економичен, но пред сè од дизајнерски аспект, задните LED светла се добар избор. Тие се долготрајни и штедливи, располагаат со високо делување на сигналите, а со својата впечатлива сигнатура - и набљудувани странично - изгледаат особено модерно. Во нив продолжува и линијата на дизајнот што се протега со јасниот раб околу целото Polo. LED технологијата во задниот дел на Polo е по желба достапна од линијата на опрема Comfortline.

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team