Отворете ги вратите како со магија.

Пристап без клуч

Нема повеќе барање клуч - едноставно ставете го во џеб. Со опциониот систем за заклучување и стартување "Пристап без клуч" само треба да го носите автомобилскиот клуч со Вас. Системот го препознава клучот од растојание од околу 1,5 метри, а вратите и багажникот се отклучуваат штом ќе се отвори една од предните врати. Во внатрешноста на автомобилот, едноставно притиснете го копчето за старт на моторот и можете да возите.

Затвори