Доколку сакате, може да го користите само за да слушате радио.

Радио „Composition Colour“

Радиото "Composition Colour" функционира како паметен телефон користејќи стаклен дисплеј во боја од 16,5 см (6,5 инчи): на допир. Сепак, радиото Ви нуди повеќе можности бидејќи има слот за SD картичка и репродуцира MP3 и WMA датотеки. Системот "Composition Colour" содржи и четири моќни звучници со богат звук на предната страна - стандардна карактеристика на новиот Polo од спецификациската линија Comfortline па натаму.

Сите инфозабавни системи во Polo се наоѓаат пред возачот и се интуитивно распоредени на контролната табла. Вентилите сега се наоѓаат под екранот кој пак сега се наоѓа малку повисоко, за да се овозможи ергономска работа и поголема видливост.

Доколку сакате, може да го користите само за да слушате радио.

Радио “Composition Media”

Сакате поголем екран, CD плеер со MP3 и WMA репродукција и шест звучници? Тогаш, опциониот "Composition Media" е вистинскиот систем за вас додека патувате. Со 20,3 см (8-инчен) екран на допир со стаклен дисплеј, ги содржи сите функции на системот "Composition Colour" вклучувајќи Bluetooth телефонски систем за неколку мобилни телефони и USB конекција.

Затвори