Подготвени за толкава осветленост?

LED дневни светла и LED предни светла

Овие аргументи ќе ве убедат: LED предните светла оставаат впечаток со импресивен и препознатлив лесен потпис, а се карактеризираат со голем обем на светлина, долг животен век и светлосен спектар сличен на бојата на дневната светлина, а истовремено обезбедуваат заштеда на енергија. Што е уште поважно, тие ја подобруваат видливоста на возачот во неповолни временски услови. LED дневните светла се стандардни за Polo. Можете дополнително да нарачате LED предни светла кои вклучуваат LED дневни светла кај спецификациските линии Comfortline и Highline.

Подготвени за толкава осветленост?

LED дневни светла и LED предни светла

Овие аргументи ќе ве убедат: LED предните светла оставаат впечаток со импресивен и препознатлив лесен потпис, а се карактеризираат со голем обем на светлина, долг животен век и светлосен спектар сличен на бојата на дневната светлина, а истовремено обезбедуваат заштеда на енергија. Што е уште поважно, тие ја подобруваат видливоста на возачот во неповолни временски услови. LED дневните светла се стандардни за Polo. Можете дополнително да нарачате LED предни светла кои вклучуваат LED дневни светла кај спецификациските линии Comfortline и Highline.

Подготвени за толкава осветленост?

LED дневни светла и LED предни светла

Овие аргументи ќе ве убедат: LED предните светла оставаат впечаток со импресивен и препознатлив лесен потпис, а се карактеризираат со голем обем на светлина, долг животен век и светлосен спектар сличен на бојата на дневната светлина, а истовремено обезбедуваат заштеда на енергија. Што е уште поважно, тие ја подобруваат видливоста на возачот во неповолни временски услови. LED дневните светла се стандардни за Polo. Можете дополнително да нарачате LED предни светла кои вклучуваат LED дневни светла кај спецификациските линии Comfortline и Highline.

Подготвени за толкава осветленост?

LED кластери на задни светла

LED кластерот на задни светла е одличен избор од економска и од дизајнерска перспектива. Тие се издржливи и заштедуваат енергија, имаат добар сигнален ефект и изгледаат ултра модерно, благодарение на нивниот препознатлив потпис - дури и гледани од страна. Континуираната дизајнерска линија продолжува понатаму, создавајќи јасен раб околу самиот Polo. LED технологијата во задниот дел на Polo е опционално достапна од спецификациската линија Comfortline па натаму.

Подготвени за толкава осветленост?

LED кластери на задни светла

LED кластерот на задни светла е одличен избор од економска и од дизајнерска перспектива. Тие се издржливи и заштедуваат енергија, имаат добар сигнален ефект и изгледаат ултра модерно, благодарение на нивниот препознатлив потпис - дури и гледани од страна. Континуираната дизајнерска линија продолжува понатаму, создавајќи јасен раб околу самиот Polo. LED технологијата во задниот дел на Polo е опционално достапна од спецификациската линија Comfortline па натаму.

Подготвени за толкава осветленост?

LED кластери на задни светла

LED кластерот на задни светла е одличен избор од економска и од дизајнерска перспектива. Тие се издржливи и заштедуваат енергија, имаат добар сигнален ефект и изгледаат ултра модерно, благодарение на нивниот препознатлив потпис - дури и гледани од страна. Континуираната дизајнерска линија продолжува понатаму, создавајќи јасен раб околу самиот Polo. LED технологијата во задниот дел на Polo е опционално достапна од спецификациската линија Comfortline па натаму.

Не дозволувајте да лутате во мракот.

Следи ме до дома

Влегувањето и излегувањето од возилото може навистина да бидат пријатни - со функциите "Следи ме до дома" и "Следи ме од дома". Кога ќе излезете од Вашиот Polo, краткото светло, амбиенталното осветлување, кластерите на задните светла и светлото на регистарската табличка остануваат вклучени и се исклучуваат по краток временски период. Ова не само што изгледа кул, туку и Ви помага полесно да го најдете патот до дома. Исто, ако го отклучите Вашиот Polo со далечински управувач, светлото може да се користи за осветлување на патот од вашата врата до возилото во мракот.

Затвори