Интерфејс за мобилен телефон „Comfort“

Телефонски систем

Сега достапен: опционен интерфејс за мобилен телефон "Comfort" кој освен системот hands-free нуди и функција на индуктивно полнење. Дополнителната индуктивна врска со надворешната антена, како и USB податоците и поврзувањето за полнење во предниот складишен простор овозможуваат телефонските повици во Вашиот Polo да бидат особено лесни за користење. Она што го прави овој интерфејс навистина посебен е комбинацијата на индуктивна антенска врска со висококвалитетен микрофон на кровот и аудио излез преку внатрешните звучници, кои заедно гарантираат извонреден квалитет на звукот. Повеќе не Ви е потребно дополнително лежиште. Импресивно практично. 

Можете слободно да го заборавите кабелот за полнење.

Секогаш сте добро поврзани.

Дали секогаш носите кабел за полнење кога паметниот телефон Ви е празен? Повеќе не треба да носите кабел во новиот Polo. Едноставно ставете го мобилниот телефон во предниот складишен простор каде индуктивно ќе се наполни. Паметниот телефон треба само да го поддржува Qi стандардот. Бесконтактното високонапонско полнење на батеријата е вклучено со опциониот интерфејс за мобилен телефон "Comfort", но може да се нарача и одделно.

Затвори