Изгледа добро за Вас: изборот на тркала за Polo.

Што Ви се допаѓа повеќе? Спецификациската линија Trendline на Polo е опремена со 14-инчни челични тркала со раткапни како стандард, додека спецификациската линија Comfortline содржи 15-инчни челични тркала со раткапни. Факултативно: динамични 15-инчни алуминиумски тркала "Sassari" во Brilliant Silver и 15-инчни алуминиумски тркала во црна боја "Seyne", дизајнот на иднината кој на Polo му дава динамичен изглед.

Затвори