Одлична поддршка за Вашиот грб.

Лумбална поддршка

Грижете се за Вашиот грб: лумбалната поддршка Ви гарантира дека телото го држите во правилна положба во автомобилот. Долгите патувања претставуваат голем притисок врз мускулите на грбот и предизвикуваат голем замор. Лумбалната поддршка го спречува ова со релаксирање на 'рбетот и олеснување на притисок врз' рбетот. Лумбалната поддршка е опционално достапна во спецификациските линии Comfortline и Highline. 

 

Затвори