Повеќе простор за Ваша удобност.

Внатрешен дел

Вашата безбедност е во центарот на вниманието: спецификациската линија Trendline на Polo. Системот за следење на просторот "Предна асистенција" Ви се нуди како стандард, а вклучува и Градско итно сопирање и Препознавање пешаци, со што помага да се препознаат критични ситуации и да се скрати

растојанието за сопирање во итен случај. Завесното воздушно перниче, исто така, нуди дополнителна заштита за главите на патниците во предниот и задниот дел во итен случај.

Многу багаж? Не е проблем со просторноста на новиот Polo. Спецификациската линија Comfortline има и стандарден рамен поден дел за багаж. Заедно со асиметрично разделените наслони на задното седиште, сега можете полесно да ги поставувате подолгите или поголемите предмети. Радиото "Composition Colour", системот за климатизација и мултифункционалниот управувач, сите во прилог како стандард во Polo Comfortline, обезбедуваат вистински звук кога сте во движење, како и вистинска внатрешна клима во секое време од годината.

Спецификациската линија Highline на Polo нуди дополнително ниво на стил освен извонредниот комфор. Централниот потпирач за рацете напред и кожниот мултифункционален управувач се исто така многу удобни и практични. Стандардниот зимски пакет, исто така, вклучува предни седишта со грејачи и индикатор за течност за ветробранското стакло, што е од голема корист при замрзнување во ладни и снежни зимски денови. Висококвалитетната и хармонична внатрешна опрема е совршено надополнета со светечки декоративни порабувања во "Deep Iron" или "Silver Silk".

Прикажано во совршено светло.

Амбиентално осветлување

Не морате да бидете во темница кога возите во мракот. Амбиенталното осветлување, стандардно со спецификациската линија Highline на Polo, создава пријатна атмосфера обезбедувајќи осветлување во внатрешноста на возилото: горниот тапацир на плафонот, долниот раб на контролната табла, просторот кај нозете напред, обоените декоративни порабувања на вратите и предниот простор за складирање (опционално со бесконтактно високонапонско полнење батерии) се модерно нагласени со бела лента светлина. 

Затвори