Вашите предности

ЗАТОА ШТО „ОРИГИНАЛ“ НЕ Е САМО ЗБОР

НАШЕТО УМЕЕЊЕ Е ВАША БЕЗБЕДНОСТ

Вашиот Volkswagen е оригинал  којшто се состои од илјадници оригинали: оригинални делови на Volkswagen®. Секој од нив, од најмалата завртка па сè до сложениот модул гарантираат за светската репутација на марката на Volkswagen - со поголема точност, поголем квалитет и безбедност. И нивната перфектна складна игра го прави Вашиот Volkswagen оригинален Volkswagen.

Значи доколку мора да се замени оригинален дел на Volkswagen® - поради нормално абење, зафати или оштетувања - за замена препорачуваме: оригинален дел на Volkswagen®.

 

Од фамилијата на оригинални делови изберете го правилното за Вашиот Volkswagen:

 

» Volkswagen Original Teile®

Класични модели: производство според одредбите за развој на возила, сериски со нови возила. Актуелно ниво на техника со сериски квалитет. 

» Volkswagen Original Austausch Teile

Нештетно за околината рециклиран со сериски квалитет, до 50% поповолен од споредливите нови делови. За економична поправка, особено за постари возила. 

БЕЗБЕДНА МОБИЛНОСТ

НАШИОТ СЕРВИС (СЕРВИСНА МРЕЖА) Е ВАША БЕЗБЕДНОСТ

Без разлика кој дека за кое возило Ви е потребен од нашата широка палета на модели: оригиналните делови на Volkswagen® се секогаш онаму каде што Ви се потребни. За тоа се грижиме со нашиот целосен сортиман, нашата гаранција за испорака на делови за оперативност на возилото за околу 15 години по завршувањето на серијата на модел и нашиот 24-часовен сервис за испорака. Нашата голема сервисна мрежа гарантира, дека постојано ќе најдете компетентен договорен сервис во Вашата близина. И секако, насекаде со нашата мобилна гаранција.

ЗАШТИТА НА ОКОЛИНАТА

ЗАТВОРАЊЕ НА КРУГОВИТЕ - ЗА НИШТО ДА НЕ СЕ ЗАГУБИ

Volkswagen концернот во неговата слика за пазарот и во принципите за политиката за околината изречно се изјаснува за неговата одговорност за луѓето и околината.

 

Исто и при продажба на оригинални делови, компатибилноста со околината и заштитата на природните ресурси играат важна улога. Затоа Volkswagen на неговите партнери и клиенти им нуди обемен каталог на услуги, со опсег од упатства за безбедна интеракција со опасни материјали до подоцнежно прифаќање назад на продадените производи и пакети.

ЛОГИСТИКА

НАШИОТ СЕРВИС (СЕРВИСНА МРЕЖА) Е ВАША БЕЗБЕДНОСТ

За нашите клиенти да бидат мобилно поврзани секаде и во секое време, не испорачуваме само оригинален квалитет, туку и одржуваме дистрибуциска, којашто го поврзува целиот свет. Во целиот свет ги обезбедуваме возачите на неколку милиони возила со неколку милиони позиции годишно. На тој начин Вие можете секогаш да бидете сигурни со оригиналните делови на Volkswagen®- каде и да сте.