СОРТИМАН

Без разлика дали Fox, Polo, Golf, Passat, Sharan, Touran, Touareg или друг примерок од нашата широка палета на модели, ние се грижиме за тоа, оригиналите делови за сите возила на Volkswagen постојано да се достапни. И тоа не само за кратко време, туку со години: делови за оперативноста на возилото кај нас добивате уште околу 15 години во завршувањето на серијата на модел. Со тоа сите сопственици на постари возила можат да се потпрат на нас и да бидат мобилно поврзани. за ова и други предности на поединечно избраните групи на производи можете подетално да се информирате на ова место.

СТАКЛО НА ВОЗИЛОТО

За да не го изгубите погледот.

АКУМУЛАТОР

Акумулатор кој не е потребно да се сервисира - најдобра замена во случај да е потребно.

ГУРТНИ ЗА СОПИРАЧКИ

Највисок квалитет за најдобра можна безбедност.

ТЕЧНОСТ ЗА СОПИРАЧКИ

Затоа што квалитетот не познава компромиси.

ДИСКОВИ ЗА СОПИРАЧКИ

Постојано со високи термички оптоварувања.

УРЕД ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА БРЗИНАТА

Овозможува релаксирано и штедливо возење.

КОМФОРНО ТРЕПКАЊЕ

Забележливо го олеснува свртувањето.

ФИЛТЕР ЗА ГОРИВО

За чиста околина и долг животен век на моторот.

АДИТИВ НА СРЕДСТВОТО ЗА ЛАДЕЊЕ

Сигурна заштита при секакви временски услови.

КУПЛУНГ

За моторот оптимално да е оптимално ефектен.

ЛАК

За перфектна оптички изглед.

СВЕТЛО

Одлична перцепција исто и при темнина.

ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ

Гаранција за целосно развивање на моторот.

ФИЛТЕР ЗА МАСЛО

Основа за перфектна работа на моторот.

ПРИДУШУВАЧ НА ЗВУК

За да се создаде звук, кој сè перфектно опкружува.

ФИЛТЕР ЗА ПРАВ И ПОЛЕН

Воздухот го одржува свеж и клима-уредот чист.

АМОРТИЗЕР

За најголем комфор при возењето и уникатна динамика.

МЕТЛИЧКИ НА БРИШАЧИ

И при лоши временски услови задржете го погледот.

ЗАПЧЕНИ РЕМЕНИ

Една од најважните компоненти во целото возило.

СВЕЌИЧКИ

Тука се создава искрата, која покренува сè.