Volkswagen Сервис

ПОНУДИ И АКЦИИ

Без разлика важат сезонски или преку цела година: Овде ќе ги најдете сите актуелни понуди и акции.

ГУМИ И ТРКАЛА

Сите информации и акции во врска со замена на тркало, нови гуми и стилски фелни.

ПОПРАВКА И СЕРВИС

Информации во врска со сервис, §57a-стручно мислење, зафати на каросеријата и лакот
како и брзи услуги и директно примање.

ГАРАНЦИЈА ЗА МОБИЛИТЕТ

Добијте помош при дефекти и незгоди. Точно на време.

ОКОЛИНА И ТЕХНИКА

Техничка поддршка, детали за преработка на стари автомобили и што е важно да се знае во врска со автомобилите на природен гас.

СПАСУВАЊЕ

Картичка и упатства за спасување: Информации за службите за спасување.