Reifengarantie

ГАРАНЦИЈА ЗА ГУМИ

Гарантира продуктивност на гумата

 

Наш хит: бесплатната двегодишна гаранција. Неа ја добивате автоматски при купување на гуми од марката Continental во сервисна работилница на Volkswagen.

 

Обем на гаранцијата за гума

Кај Continental гуми од сервисна работилница на Volkswagen има двегодишна гаранција. Таа нуди заштита на пр. при оштетување од удар од раб на тротоар или удирање во остар предмет.

 

Не важи за гуми, кои веќе се вградени при испорака на ново возило. Важи додека има резерва.