Понуди и акции

VOLKSWAGEN КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА TOPCARD

Врвни услуги. Врвна година. Врвни цени. TopCard Ви нуди услуги, коишто се специјално одредени за Вашиот Volkswagen.

VOLKSWAGEN ПАКЕТИ ЗА ДОВЕРБА

Поволни пакети на цени со вкл. делови и работно време на услуги и поправки. За модели на Volkswagen Комерцијални возила постари од 4 години.

VOLKSWAGEN FITNESS-ПРОВЕРКА

Како се нарачува Fitness за Вашето возило? Инвентар за моделите на Volkswagen постари од 4 години.

ЗАМЕНА НА ФИЛТРИ

Правот, поленот и непријатните мириси при возењето со автомобил можат да доведат до намалување на концентрацијата и појава на штетни гасови. Оригиналните филтри на Volkswagen овде се од вистинска помош.

СИЈАЛИЧКИ СО ВЖАРЕНО ВЛАКНО

Оригиналните сијалички со вжарено влакно со долг животен век на Volkswagen имаат двојно поголема трајност од стандардните сијалички. Тоа не заштедува само пари, туку и трошок при замената.

МЕТЛИЧКИ НА БРИШАЧИ

Оригиналните метлички за бришачи на Volkswagen се истакнуваат со интелигентниот дизајн, висококвалитетните материјали и квалитетната изработка. За најдобра функционалност и безбедност во градскиот сообраќај.