Метлички на бришачи

МЕТЛИЧКИ НА БРИШАЧИ

 

Оригиналните метлички за бришачи на Volkswagen Комерцијални возила се истакнуваат со интелигентниот дизајн, висококвалитетните материјали и квалитетната обработка. Нудат функционалност и со тоа активно помагаат во Вашата безбедност во градскиот сообраќај.

 

Наши понуди:

Modell Baujahr Preis
Golf IV 01-03 ab 29,50
Polo 07-14 ab 42,00
Touran 08-14 ab 42,00
Eos 07-14 ab 42,00
Golf V 04-09 ab 42,00
Golf VI 09-12 ab 42,00
Tiguan 08-14 ab 42,00
Golf Variant 07-14 ab 42,00
Scirocco 09-14 ab 42,00
Passat 06-13 ab 42,00
Golf Plus 07-13 ab 48,00
Sharan 04-14 ab 48,00

Baujahr

Golf IV 01-03
Polo 07-14
Touran 08-14
Eos 07-14
Golf V 04-09
Golf VI 09-12
Tiguan 08-14
Golf Variant 07-14
Scirocco 09-14
Passat 06-13
Golf Plus 07-13
Sharan 04-14

Preis

Golf IV ab 29,50
Polo ab 42,00
Touran ab 42,00
Eos ab 42,00
Golf V ab 42,00
Golf VI ab 42,00
Tiguan ab 42,00
Golf Variant ab 42,00
Scirocco ab 42,00
Passat ab 42,00
Golf Plus ab 48,00
Sharan ab 48,00

Дополнителни понуди ќе најдете во Вашата сервисна работилница.

 

 

Сите цени по пар вез монтажа. Незадолжително обврзани цени без картализација во евра важечки до повторно повикување. Се добива во сите сервиси кои учествуваат.