Bremsbacken

ПАКЕТИ НА ДОВЕРБА ДИСК СОПИРАЧКИ

Modell Baujahr statt ab im Treuepaket ab
Polo 03-09 258,- 221,-
Polo 10-11 241,- 209,-
Fox 04-10 231,- 200,-

Baujahr

Polo 03-09
Polo 10-11
Fox 04-10

statt ab

Polo 258,-
Polo 241,-
Fox 231,-

im Treuepaket ab

Polo 221,-
Polo 209,-
Fox 200,-

Незадолжително препорачани, цени без картелизација во евра со вкл. ДДВ без евентуални дополнителни зафати. Во пакетите на доверба на Volkswagen има исклучително Volkswagen економични делови односно Volkswagen оригинални делови - во зависност од достапноста. "Астрономски цени" се досега незадолжително препорачаните цени за оригинални делови.

Не се комбинира со други попусти или намаленија. Фабричките цени по правило се во врска со најактуелните мотори во Австрија. Важи за цела 2016 година. Се задржува е правото на измени и печатни грешки.

 

Овие и другите пакети на доверба ќе ги добиете кај сите сервисни работилници на Volkswagen коишто учествуваат.