Сервис

ПАКЕТИ НА ДОВЕРБА ЗА СЕРВИС (ФЛЕКСИБИЛЕН) СО ВКЛ. ГАРАНЦИЈА ЗА МОБИЛНОСТ, МАСЛО И ФИЛТЕР ЗА МАСЛО

Modell Baujahr statt ab im Treuepaket ab
Polo (1,2 L Benzin) 10-11 250,- 203,-
Golf VI (TDI) 09-11 295,- 235,-
Touran 03-10 275,- 217,-
Touran (1,6 TDI) 10-11 295,- 235,-
Tiguan (2,0 TDI) 07-10 269,- 214,-
Tiguan (2,0 TDI) 11 303,- 242,-
Passat 05-10 281,- 221,-
Passat (1,6 TDI) 10-11 302,- 242,-
Sharan 08-10 280,- 221,-
Sharan (7N, 2,0 TDI) 10-11 303,- 242,-

Baujahr

Polo (1,2 L Benzin) 10-11
Golf VI (TDI) 09-11
Touran 03-10
Touran (1,6 TDI) 10-11
Tiguan (2,0 TDI) 07-10
Tiguan (2,0 TDI) 11
Passat 05-10
Passat (1,6 TDI) 10-11
Sharan 08-10
Sharan (7N, 2,0 TDI) 10-11

statt ab

Polo (1,2 L Benzin) 250,-
Golf VI (TDI) 295,-
Touran 275,-
Touran (1,6 TDI) 295,-
Tiguan (2,0 TDI) 269,-
Tiguan (2,0 TDI) 303,-
Passat 281,-
Passat (1,6 TDI) 302,-
Sharan 280,-
Sharan (7N, 2,0 TDI) 303,-

im Treuepaket ab

Polo (1,2 L Benzin) 203,-
Golf VI (TDI) 235,-
Touran 217,-
Touran (1,6 TDI) 235,-
Tiguan (2,0 TDI) 214,-
Tiguan (2,0 TDI) 242,-
Passat 221,-
Passat (1,6 TDI) 242,-
Sharan 221,-
Sharan (7N, 2,0 TDI) 242,-

Важи за возила со продолжување на сервисен интервал за сервисирање на 30.000 km.

Незадолжително препорачани, цени без картелизација во евра со вкл. ДДВ без евентуални дополнителни зафати. Во пакетите на доверба на Volkswagen Комерцијални возила има исклучително Volkswagen економични делови односно Volkswagen оригинални делови - во зависност од достапноста. "Наместо-цените" се досега незадолжително препорачаните цени за оригинални делови.

Не се комбинира со други попусти или намаленија. Фабричките цени по правило се во врска со најактуелните мотори во Австрија. Важи за дела 2016 година. Се задржува е правото на измени и печатни грешки.

Овие и другите пакети на доверба ќе ги добиете кај сите сервисни работилници на Volkswagen Комерцијални возила коишто учествуваат.