Stoßdämpfer

ПАКЕТИ НА ДОВЕРБА НА АМОРТИЗЕРИ НАПРЕД

Modell Baujahr statt ab im Treuepaket ab
Polo 03-09 575,- 496,-
Polo 10-11 536,- 460,-
Golf V 03-09 627,- 490,-
Golf VI 10-11 610,- 500,-
Touran 03-11 641,- 555,-
Tiguan 07-11 633,- 547,-
Passat 05-11 678,- 511,-
Sharan 03-10 696,- 589,-
Sharan (7N) 10-11 714,- 617,-

Baujahr

Polo 03-09
Polo 10-11
Golf V 03-09
Golf VI 10-11
Touran 03-11
Tiguan 07-11
Passat 05-11
Sharan 03-10
Sharan (7N) 10-11

statt ab

Polo 575,-
Polo 536,-
Golf V 627,-
Golf VI 610,-
Touran 641,-
Tiguan 633,-
Passat 678,-
Sharan 696,-
Sharan (7N) 714,-

im Treuepaket ab

Polo 496,-
Polo 460,-
Golf V 490,-
Golf VI 500,-
Touran 555,-
Tiguan 547,-
Passat 511,-
Sharan 589,-
Sharan (7N) 617,-

Незадолжително препорачани, цени без картелизација во евра со вкл. ДДВ без евентуални дополнителни зафати. Во пакетите на доверба на Volkswagen Комерцијални возила има исклучително Volkswagen економични делови односно Volkswagen оригинални делови - во зависност од достапноста. "Наместо-цените" се досега незадолжително препорачаните цени за оригинални делови.

Не се комбинира со други попусти или намаленија. Фабричките цени по правило се во врска со најактуелните мотори во Австрија. Важи за дела 2016 година. Се задржува е правото на измени и печатни грешки.

 

Овие и другите пакети на доверба ќе ги добиете кај сите сервисни работилници на Volkswagen Комерцијални возила коишто учествуваат.