Zahnriemen inkl. Wasserpumpe

ПАКЕТИ НА ДОВЕРБА НА ЗАПЧАСТИ РЕМЕНИ СО ВКЛ. ПУМПА ЗА ВОДА

Modell Baujahr statt ab im Treuepaket ab
Polo 1,4L TDI 05-09 679,- 596,-
Golf V 1,9L TDI 04-09 746,- 645,-
Golf VI 1,6L TDI 10-11 863,- 752,-
Touran 1,9L TDI 03-10 803,- 697,-
Touran 1,6L TDI 10-11 873,- 762,-
Tiguan 07-11 795,- 668,-
Passat 1,9L TDI 05-09 721,- 629,-
Passat 1,6L TDI 10-11 837,- 730,-
Sharan 1,9L TDI 04-10 719,- 633,-
Sharan (7N) 2,0L TDI 10-11 887,- 743,-

Baujahr

Polo 1,4L TDI 05-09
Golf V 1,9L TDI 04-09
Golf VI 1,6L TDI 10-11
Touran 1,9L TDI 03-10
Touran 1,6L TDI 10-11
Tiguan 07-11
Passat 1,9L TDI 05-09
Passat 1,6L TDI 10-11
Sharan 1,9L TDI 04-10
Sharan (7N) 2,0L TDI 10-11

statt ab

Polo 1,4L TDI 679,-
Golf V 1,9L TDI 746,-
Golf VI 1,6L TDI 863,-
Touran 1,9L TDI 803,-
Touran 1,6L TDI 873,-
Tiguan 795,-
Passat 1,9L TDI 721,-
Passat 1,6L TDI 837,-
Sharan 1,9L TDI 719,-
Sharan (7N) 2,0L TDI 887,-

im Treuepaket ab

Polo 1,4L TDI 596,-
Golf V 1,9L TDI 645,-
Golf VI 1,6L TDI 752,-
Touran 1,9L TDI 697,-
Touran 1,6L TDI 762,-
Tiguan 668,-
Passat 1,9L TDI 629,-
Passat 1,6L TDI 730,-
Sharan 1,9L TDI 633,-
Sharan (7N) 2,0L TDI 743,-

Незадолжително препорачани, цени без картелизација во евра со вкл. ДДВ без евентуални дополнителни зафати. Во пакетите на доверба на Volkswagen Комерцијални возила има исклучително Volkswagen економични делови односно Volkswagen оригинални делови - во зависност од достапноста. "Наместо-цените" се досега незадолжително препорачаните цени за оригинални делови.

Не се комбинира со други попусти или намаленија. Фабричките цени по правило се во врска со најактуелните мотори во Австрија. Важи за дела 2016 година. Се задржува е правото на измени и печатни грешки.

Овие и другите пакети на доверба ќе ги добиете кај сите сервисни работилници на Volkswagen Комерцијални возила коишто учествуваат.