Светла перспектива

ПАКЕТИ ЗА НЕГА ПРОЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ ОД VOLKSWAGEN

ПАКЕТ ЗА НЕГА "BASIC"

 * Надворешни миења

 * Чистење со правосмукалка

 * Бришење на инструментната табла

 * Бришење на скалилото за качување

 
ЗА 29,-*

EOS НЕГА НА КАБРИО ПОКРИВ

 * Надворешни миења

 * Проверка на кабрио покривот за оштетувања и функционалност

 * Подмачкување на системот за заклучување на кабрио покривот

 * Чистење на дихтунзите на кабрио покривот и третман со силиконско средство за рамнење

 

ЗА 62,-**

ПАКЕТ ЗА НЕГА "PREMIUM"

 

* Надворешни миења

 * Чистење со правосмукалка

 * Бришење на инструментната табла

 * Бришење на скалилото за качување

*  Внатрешно и надворешно миење на прозорци

*  Внатрешна и надворешна нега на пластични делови

 

 ЗА 59,-**

ПАКЕТ ЗА НЕГА "CABRIO"

Редовната нега и  заштита се грижат за трајност на кабрио покривот

 

 * Надворешни миења

 * Проверка на кабрио покривот за оштетувања и функционалност

* Подмачкување на системот за заклучување на кабрио покривот

 * Чистење на дихтунзите на кабрио покривот и третман со силиконско средство за рамнење

 * Третман и заштита на кабрио покривот од пластика односно од материјал со специјално средство за чистење

 

 

 

ЗА 79,-**

Незадолжително препорачани, цени без картелизација со вкл ДДВ.
* Додаток 10,- евра за Комерцијални возила со единечна и двојна кабина односно

додаток при големи нечистотии на возилото.
** Цена без евентуални поправки, кои се утврдени при проверката за функционалност и оштетувања.