Räderwechsel inkl. Frühjahrs-Check

ЗАМЕНА НА ТРКАЛА НА ВАШИОТ VOLKSWAGEN

ВКЛ. ПРОЛЕТНА ПРОВЕРКА СО ГРАТИС НЕСЕСЕР

 * Замена на тркала

 * Проверка на зимски гуми за оштетувања

 * Проверка на длабочина на профил на летни гуми

 * Проверка на дискови на сопирачки напред и назад (диск сопирачки)

 * Проверка на ветробранско стакло и метлички на бришачи за оштетувања

 * Дополнување на средство во уредот за миење на стаклата

 * Ниво на моторно масло

 * Проверка на осветлување

 

45,- евра
БУКИРАЈТЕ ТЕРМИНИ ЗА СЕРВИС СЕГА И ОНЛАЈН.

Веднаш закажете термин. Сосема удобно и едноставно. По еднократно онлајн регистрирање на домашната интернет страница на Вашиот Volkswagen сервис којшто учествува, дење и ноќе имате подготвени слободни термини како и различни понуди за поправки, услуги и понуди за мобилност.

Незадолжително препорачани цени во евра со вкл. ДДВ без евентуални потребни материјали. Гратис несесер доколку го има на залиха.

Unverb. empf. Richtpreis in Euro inkl. MwSt. exkl. eventuell notwendiger Materialien. Gültig bis 31.05.2016. Gratis Kulturtasche solange der Vorrat reicht.