Сијалички

Перфектни и за ден и за ноќ: оригинални сијалички со вжарено влакно на Volkswagen со долг животен век како и стандардни сијалички. Ова не заштедува само пари, туку и трошоци при замена. Вашиот партнер на Volkswagen Комерцијални возила ги има најновите сијалички на лагер и може да ги набави сите останати за најкраток можен период. Се разбира секогаш со оригинален квалитет на Volkswagen.

Во повеќето нови возила осветлуваат фароци со H7-сијалички со вжарено влакно. Тие припаѓаат на најсилните светла. Нивниот животен век на оперативност изнесува околу 530 часа.

Оригинални сијалички со вжарено влакно на Volkswagen има најмногу како стандардни сијалички, но исто така и со варијанта на долг животен век. Сериската опрема на Volkswagen се состои најмногу од светла со долг животен век.

 

Ваши предности се:

- целосен сортиман за секој модел
- усогласено за сите компоненти на уреди за осветлување
- доверлива моќност на осветлување

Наши актуелни понуди:

Longlife-Lampen Preis
Standlicht (N 017 753 5) W5W-12V 5W 3,12
Blinklicht und Gelbglas (N 102 564 07) PY21W 12V 21W 4,60
Halogenlampe für Hauptscheinwerfer (N 103 201 02) H7-12V 55W 18,90
Lampenbox H7 (000 998 204 P) verschieden 19,90

Longlife-Lampen (W5W-12V 5W)

Standlicht (N 017 753 5) W5W-12V 5W
Blinklicht und Gelbglas (N 102 564 07) PY21W 12V 21W
Halogenlampe für Hauptscheinwerfer (N 103 201 02) H7-12V 55W
Lampenbox H7 (000 998 204 P) verschieden

Preis

Standlicht (N 017 753 5) 3,12
Blinklicht und Gelbglas (N 102 564 07) 4,60
Halogenlampe für Hauptscheinwerfer (N 103 201 02) 18,90
Lampenbox H7 (000 998 204 P) 19,90

Сите цени без монтажа. Незадолжително препорачани цени во евра валидни до откажување. Се добиваат во сите сервиси коишто учествуваат.