Сервисирање и одржување

ПРОВЕРКА

Volkswagen е вистинско чудо на техниката. За долго да се радувате и безбедно да патувате, за сервисирањето потпрете се на нашите специјалисти.

ПРОВЕРКА НА НАЛЕПНИЦА

Перфектно обучените соработници го анализираат Вашето возило од гумите, преку гуртните за сопирачки до актуелните електронски системи. На тој начин §57a стручното мислење Ви гарантира безбедност во сообраќајот и оперативна безбедност на Вашето возило.

КАРОСЕРИЈА И ЛАК

Од грижа за заштита за лакот и подвозјето, поправка на малите оштетувања со нашите поволни Clever Repair методи,  до поправка на оштетувања од незгода и осигурување. Секогаш сме тука за Вас.

БРЗА УСЛУГА

Немате време? Ги имаме брзите услуги: сервис за масло, замена на гуми, потпори за сопирачки, светла, уред за издувни гасови- без претходна најава. Со докажан квалитет. По постојани поволни комплетни цени.

ДИРЕКТНО ПРИМАЊЕ

Нашиот советник за сервис ќе одговори на Вашите прашања и со Вас ќе разговара за деталите коишто се директно во врска со возилото и ќе ви даде предлог за трошоците. На тој начин можете да се одлучите, што сакате да се направи.

ВЕТУВАЊЕ ЗА СЕРВИС

Договорете термин едноставно - без да губите време,
Возилото донесете го точно - сè се одвива според Вашата желба
Возилото земете го едноставно -  сè е подготвено.