Каросерија и лак

Ви посакуваме добро возење

И се надеваме, дека секогаш добро ќе пристигнете. Доколку сепак некогаш имате гребаница или вдлабнатина да возилото, тогаш подобро нека се прегледа веднаш во нашиот стручен сервис. Точно ќе го погледнеме оштетувањето, ќе поразговараме со Вас за различните можности за поправка и потоа ќе Ви дадеме предлог во врска со трошоците.

Со професионалната грижа за лакот во Вашата работилница за марката на Volkswagen, Вашиот автомобил подолго време ќе биде убав и оптимално заштитен. Редовното полирање и стручното конзервирање го одржуваат сјајот како нов во текот на целата година.

 

Страничните удари, гребаниците и малите оштетувања на лакот, на пр. на краевите нудат идеална подлога за создавање на 'рѓа. Пред да се рашири корозијата и да се зголемат оштетувањата, треба да го посетите Вашиот стручен сервис за Volkswagen. Секако Вашиот стручен сервис за марката на Volkswagen е прва адреса во случај нешто да се расипе. Нашите обучени соработници со специјални алати и техники повторно ќе го доведат Вашиот автомобил во форма. Лакот на крај се нанесува грижливо со комори на притисок и во различни слоеви, така што Вашето возило повторно ќе биде како ново.

 

Volkswagen сервис за оштетувања на лакот и каросеријата

 * стручни зафати на каросеријата и лакот

 * најмодерна техничка опрема

 * исклучиво користење на оригинални делови на Volkswagen®

 * поволно отстранување на оштетувања на стаклото или пластиката

 * целосна грижа за оштетувањата со осигурување

 * 24 месечна гаранција за работа и оригинални делови на Volkswagen®

 

 * најмодерен еколошки стандард при обработка и отстранување

CARPROTECT

CarProtect е претходна грижа за лакот и подвозјето.
Со тоа се грижиме за одржувањето на вредноста и долготрајноста на сите надворешни компоненти на возилото.

CLEVER REPAIR

Паметна алтернатива за мали оштетувања во и на автомобилот. За поправки за презервација на најновото ниво на техника.