Совети и купување

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА VOLKSWAGEN

Најдете ги актуелните модели, бонусите и акциите на посебно атрактивните Entry модели по поволна цена со бонус за претприемачи, па сè до бонус на Порше Банк.

ФИНАНСИСКИ УСЛУГИ

Како водач на пазарот за моторни возила од областа на финансиите Порше Банк Ви нуди иновативни решенија за финансирање во соодветна мера. Овде ќе најдете понуди за пресметување на финансиите, продукти од областа на темата осигурување и многу друго.