Produkthighlights

ПАКЕТ РЕШЕНИЈА.

ЗА ПРИВАТНИ КЛИЕНТИ И ПРЕТПРИЕМАЧИ.

За приватните клиенти и за претприемачите, Порше Банк и Порше Осигурување нудат атрактивни пакети за финансирање и осигурување со коишто ќе уживате во многу предности. 

 

 

СЕРВИС И ОДРЖУВАЊЕ.

МЕНАЏИРАЊЕ СО ВОЗИЛОТО ЗА СЕКОГО.

Со менаџирањето со возилото на Порше Банк сте мобилни удобно и безбедно. Било да сте возач што вози ретко, многу често или претприемач: нашите искусни специјалисти создадоа три производи за финансирање на менаџирањето со возилото за сечие барање. Бидете сосема безгрижни, бидејќи сеедно каков тип на возач сте или колку е голем Вашиот возен парк, Вашиот советник за продажба го има за Вас оптималниот производ за менаџирање со возилото и со задоволство ќе Ве советува!