Индивидуален како Вас.

Индивидуално креирање.

Кај ентериерот на T-Roc Design до израз доаѓа и Вашиот личен вкус. Одредете самите, во која боја сакате да ја поставите Dash Pad - Design-маската на инструментната табла. Вашата лична омилена боја ќе се најде и на страничните декоративни елементи и на маската на средишната конзола. Исто така и навлаките за седишта во ткаенината "Tracks 4" можете да ги изберете во Вашата боја. Убавината во тоа: дали благородна скромност или упадлив впечаток - на крајот одлучувате вие, што најмногу Ви одговара.

Затвори