Останете добро поврзани.

Комфорна телефонија.

Сосема комфорно: опционалниот интерфејс за телефон "Comfort" располага со индуктивна функција за полнење и донесува уште еден приклучок за USB-податоци и полнење во Вашето возило. Поврзувањето на антената се врши исто така индуктивно. Позитивното во сето тоа: заедно со висококвалитетниот микрофон во внатрешниот дел од покривот и репродукцијата на тонот преку внатрешните звучници, се овозможува одличен квалитет на звукот. Повеќе не Ви е потребен дополнителен држач. Навистина убаво и сосема практично.

Затвори