Издвојте се од широката маса.

Лакови во две бои.

Дополнително кон бојата на каросеријата на Вашиот T-Roc, имате можност да искомбинирате уште една боја, којашто ги опфаќа како покривот, така и надворешните ретровизори и A-столбот. Како дополнување на лакот, кај T-Roc Sport може по желба да се одлучите и помеѓу црна и Flash црвена1 боја, за уште повеќе да го нагласите спортскиот карактер на Вашиот T-Roc. За T-Roc Design изберете помеѓу боите црна, Pure бела, Black Oak кафена металик1 или Flash црвена1. Во зависност од комбинацијата, со Вашата омилена боја поставувате возбудлив контраст или шармантен акцент, којшто на останатите им останува во сеќавање, а истовремено влијае врз одредувањето на карактерот на Вашиот T-Roc.

1. Ќе се воведе во иднина.

Затвори