Ви треба бас?

Музички систем beats.

Музиката без бас не Ви причинува задоволство? За T-Roc Design и T-Roc Sport по желба Ви е достапно едно навистина посебно уживање при слушањето: музичкиот систем "beats", којшто е развиен од специјалистите за аудио на BeatsAudio. Со два високотонци, два нискотонци и два звучника со широк опсег, Вашиот омилен звук се репродуцира на тој начни, како да бил создаден во музичко студио: внимателно усогласен и кристално чист. За вибрирањето во стомакот се грижи и дополнителниот Subwoofer со своите ниски басови. Сите кутии се напојуваат со 8-канален засилувач со моќност од 300 Watt, којшто е доволно силен за да Ве привлече и воодушеви Вас и Вашите сопатници.

Затвори