Искусете ја спортската врска помеѓу автомобилот и коловозот.

Подвозје.

Спортското подвозје Ви носи уште поголемо задоволство за време на возењето со извонредно управување. Затоа што нуди голема координација на федерите, амортизерите и стабилизаторите. Моќноста можете оптимално да ја искористите и покрај тоа да ја задржите контролата.

Прогресивното управување овозможува подобра контрола при спортски начин на возење и се грижи за дополнителен комфор во секојдневната употреба. Прогресивната трансмисија го намалува трудот при управување кога паркирате и во исто време ја зголемува возната динамика со директно управување на улици со многу кривини

Затвори