Удобноста е важна.

Простор.

T-Roc е компактен во надворешните димензии, но и повисоката позиција на седење и пријатната слобода во просторот за нозе Ви даваат чувство, како да седите во уште поголем автомобил. Волуменот на багажниот простор е до 445 литри. Ако тоа не е доволно, потпирачот на задното седиште што е асиметрично поделен, можете да го спуштите или пак да го искористите помошниот отвор за транспорт на подолги предмети. Практично: рамната површина за товарање и подот на багажниот простор што се поставува по висина. На тој начин, можете удобно да сместувате и потешки предмети.

Затвори